Mnenja strank FluDefence proti novi gripi

Vaš izdelek res deluje! Kupil sem ga za preventivo pred novo gripo in vidim, da zares deluje. Veliko mojih sosedov in sodelavcev je že obolelo za h1n1, medtem ko smo jaz in moja družina zahvaljujoč Flu Defence-u zavarovani. Hvala Vam!
- Marjan, Ljubljana

Stara sem 76 let in potrebovala sem nekaj za zaščito pred pandemijo prašičje gripe. Zdravnik mi Tamifluja ni hotel predpisati, saj se ne uporablja za preventivo. Hčerka mi je naročila vaš izdelek, in moram reči da Flu Defence zares stori vse kar obljublja! Priporočam ga vsakomur, ki se želi zaščititi pred prašičjo gripo.
- Ana, Ilirska Bistrica

Imela sem zares težak primer prašičje gripe (H1N1) in mislila sem, da bom umrla! Neverjetno pa so mi pomagale vaše kapsule - po samo 1 dnevu uporabe so izginili vsi simptomi in po dveh dneh sem bila že povsem ozdravljena. Hvala, Flu Defence!
- Janja, Kranj

Flu Defence jemljem kot preventivo pred pandemijo nove gripe. Delam kot hostesa in zato je zaščita nujno potrebna, saj sem vsak dan izpostavljena velikemu riziku. Moram rači, da odkar jemljem Flu Defence, nisem imela niti blagega prehlada.
- Maja, Domžale

Celo zimo sem preživel brez vsake bolezni, zahvaljujoč rednemu jemanju kapsul Flu Defence. Zares čudovit izdelek!
- Štefan K., Maribor