Imela sem zares težak primer prašičje gripe (H1N1) in mislila sem, da bom umrla! Neverjetno pa so mi pomagale vaše kapsule - po samo 1 dnevu uporabe so izginili vsi simptomi in po dveh dneh sem bila že povsem ozdravljena. Hvala, Flu Defence!
-- Janja, KranjNova gripa H1N1 - prašičja gripa - Pogosta vprašanja

Kako pogosta je nova gripa?

Žal nova gripa od izbruha v letu 2009 postaja ena najbolj nevarnih pandemij v zadnjih letih. Njen napredek v živo po državah lahko vidite na spodnjem zemljevidu. Vsak dan prihaja do novih okužb tudi v Sloveniji, zato je zdaj zadnji čas, da se zaščitite! Na srečo imamo sedaj varno in učinkovito zaščito proti novi gripi - Flu Defence. Uporablja se za preprečevanje in tudi za hitrejše okrevanje v primeru okužbe, deluje pa tudi proti ptičji gripi.Kako deluje vaš izdelek Flu Defence?
Flu defence proti novi gripi deluje na 2 načina. Kot prvo deluje kot odličen izboljševalec imunskega sistema, kot drugo pa deluje kot nevtralizator virusa nove (prašičje) gripe. Flu defence nevtralizira aktivnost hemaglutininskih konic, ki jih najdemo na površju nekaterih tipov virusov. Ko so te hemaglutininske konice deaktivirane, virusi ne morejo več predreti sten celic in tako vdreti v celice ter se deliti. Flu defence v boju proti novi gripi prav tako minimizira vse simptome, kot so bolečine v telesu, kašelj in vročina. Flu Defence se lahko uporablja kot zaščita proti novi gripi ter kot blažilec simptomov v primeru okužbe.

Kakšna je glavna razlika med izdelkom Flu Defence in zdravilom Tamiflu?
Tamiflu je sintetično zdravilo z mnogimi nezaželenimi stranskimi učinki. Pri delovanju vpliva na virusno razmnoževanje, s čimer onemogoča virusom, da bi se razmnoževali v telesu. Na drugi strani pa je Flu defence 100% naravno sredstvo, ki popolnoma nevtralizira virus prašičje gripe (H1N1) ter zviša obrambo vašega telesa proti virusom.

Kakšen je priporočen odmerek?
1 kapsula dnevno za preventivo proti novi gripi. Vsake 4 tedne je potrebno narediti 1-tedenski premor. V primeru akutnih simptomov pa 6 kapsul dnevno (razporejenih čez dan). Če aktuni simptomo trajajo več kot 4 dni, se posvetujte z vašim zdravnikom.

Ali ima Flu Defence proti prašičji gripi kakšne stranske učinke?
V primeru jemanja kot predpisano ni znanih stranskih učinkov. V slučaju, da se vam pojavijo neželeni stranski učinki, takoj prenehajte z jemanjem.

Ali so kakšna posebna opozorila pred jemanjem?
Na splošno ni nobenih težav pri uporabi izdelka Flu Defence formula. Vseeno pa se v primeru, da imate težje zdravstvene težave ali jemljete kakšna posebna zdravila, pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

V kolikšnem času bom prejel/a naročen izdelek?
Vsa naročila so odposlana v roku 24 ur iz naših mednarodnih centrov v Evropi, Avstraliji in ZDA. Odvisno od vaše lokacije in izbrane metode pošiljanja boste vaš paket dobili v roku 3-12 dni. Če izberete dostavne službe (DHL), boste paket zagotovo prejeli v manj kot 5 delovnih dneh. Dostavljamo po vsem svetu in naredili bomo vse, da boste vaš izdelek prejeli kar najhitreje.

Ali garantirate za svoj izdelek?
Tako je. V izdelek Flu Defence proti novi gripi smo tako prepričani, da vam ponujamo 60-dnevno garancijo z vračilom denarja! V slučaju, da kljub uporabi izdelka Flu Defence dobite novo gripo ali z izdelkom ne boste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete in vrnili vam bomo celotno vrednost nakupa.